ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ!!!

Дата: 28.07.2020 15:19
Кількість переглядів: 673

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ!!!

Регіональна комісія Запорізького відділення повідомляє, що УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ (Укрдержфонд) оголошує конкурс на отримання фінансової підтримки на поворотній основі за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам».
До участі в конкурсі допускаються всі фермерські господарства, крім тих, які мають заборгованість перед Укрдержфондом та його регіональними відділеннями.
Переможці конкурсу отримують фінансову підтримку на поворотній основі у розмірі, що не перевищує 500 тис. гривень, із забезпеченням зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на строк до 5 років.
Заявки та документи для участі у конкурсі приймаються регіональною комісією Запорізького відділення з 21 липня 2020 року по 19 серпня 2020 року за адресою: 69063, м.Запоріжжя, вул.Святого Миколая, буд.37 В.
Заявки та документи подаються керівником фермерського господарства (уповноваженою особою) особисто або надсилаються рекомендованим листом на адресу регіонального відділення Укрдержфонду (Укрдержфонд, м.Київ, вул.Б.Грінченка,1).
Перелік документів, які подаються для участі у конкурсі, передбачений п.8 Постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2008 року № 1102 (зі змінами). З ним можна ознайомитись на офіційному сайті Укрдержфонду (www.udf.gov.ua) або отримати особисто в регіональному відділенні Укрдержфонду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь